Darende´nin eniştesine ziyaret

Darende`nin eniştesine ziyaret

Darende´nin eniştesine ziyaret
Gündem 21.07.2013 15:08:00 2800 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, bir süre önce Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fikret Salmaner’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Kaymakam Aktaş, eşi Darendeli olan Salmaner’in Adıyaman’a atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aktaş; “Darende’yle olan yakın ilişkileriniz, ilçemize duyduğunuz sevgiye bağlı olarak böylesi bir göreve getirilmenizden tüm hemşehrilerimiz büyük memnuniyet duymuştur. Şahsınızı Darende’deki birçok insanın yakından tanımakta, içimizden biri olarak görmektedir. Görevinizde başarılar diliyoruz, hayırlı güzel hizmetlere vesile olmanızı temenni ediyoruz.” dedi.

Salmaner de nezaketinden dolayı Kaymakam Aktaş ve beraberindekilere teşekkür etti.

Darende’ye sevgisi özel

Salmaner; “Eşimin memleketi olmasının yanı sıra Darende’ye ayrı bir sevgi duymaktayım. Huzur ve güzelliklerin yaşandığı önemli yerlerden birisidir. Her fırsatta da ziyaret etmekten büyük keyf duymaktayım.” diye konuştu.

Ziyarete Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Malatya Darendeliler Dernek Başkanı Durmuş Doğan, işadamları H. Mevlüt Oruç, Mehmet Sungur ve Veysel Zengi de katıldı.

Kaymakam Aktaş ziyaretin anısına Salmaner’e “Darende Kültür Envanteri” adlı eser ile Darende’yi tanıtan kaymakamlık yayınları ve kayısı hediye etti.


Anahtar Kelimeler: