“Vakıf, Darende’nin yükselen marka değeri”

“Vakıf, Darende’nin yükselen marka değeri”

“Vakıf, Darende’nin yükselen marka değeri”
Gündem 8.07.2013 11:33:00 3459 0

Rönesans Holding Yönetim Kurulu üyesi hemşehrimiz Önder Sürenkök, işadamı arkadaşı Ahmet Nevzat Türkseven ile Darende`yi ziyaret etti.

Sürenkök, Somuncu Baba Külliyesi’nin yeni yapılan ilave camisinde mimari estetiğin “harikulade” kullanıldığını belirtti. Gerek tavan süslemesi, gerekse de ferahlığı ile huzurlu bir ibadet ortamı inşa edildiğini dile getiren Sürenkök, Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’i ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Darende’nin adını dünya duydu

Vakfın Darende’nin yükselen marka değeri olduğunu, herkesin bu değere sahip çıkması gerektiğini ifade eden Sürenkök; “Somuncu Baba’nın Darende’yi mekan olarak seçmesi, Hulûsi Efendi’nin üstün gayretleri ile sizlerin başında olduğu devam eden hizmetler günümüzde zirveye ulaştı. Örnek hizmetlerle Darende’nin adını dünyaya duyurmanız hepimizin gururudur. Burası, sevgi, hoşgörü ve güzelliklerin mekanıdır, buna değer katan ise sizler ve hizmetlerinizdir.” dedi.

Nevzat Türkseven de Hulûsi Efendi döneminde geldiği ilçedeki güzellikler ve yapılan çalışmalara hayran kaldığını, Darende’yi herkesin görmesi gerektiğini söyledi.

Darende’yi örnek alıyorlar

Yaratılmışların yücesi olan insanların hizmetin en iyisine layık olduğu düşüncesi ile çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Ateş, gelen birçok kişinin Darende’den örnekler almasının sevindirici olduğunu bildirdi. Ziyaretlerinden dolayı Sürenkök ve Türkseven’e teşekkür eden Ateş, konuklarına vakıf yayınları ile esans hediye etti.

 


Anahtar Kelimeler: