Sayfiye’de “Huzur toplantısı”

Sayfiye’de “Huzur toplantısı”

Sayfiye’de “Huzur toplantısı”
Gündem 8.07.2013 11:25:00 2043 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü, rutin olarak düzenlenen huzur toplantılarının 12`ncisini Sayfiye Mahallesinde gerçekleştirdi.

Sayfiye Mahallesi`ndeki Eski Okul Salonu`nda yapılan huzur toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Cemil Şen, Komiser Ali Fıstıkcı, Komiser Yardımcısı Selçuk Korkmaz, Polis Memuru Şammas Güler, Toplum Destekli Polis Memurları Mahmut Özkan ve Abdullah Yaman ile Mahalle Muhtarı Mehmet Ormancı’nın yanı sıra mahalle sakinleri katıldı.

Çizgimiz halkın yanında olmak

Düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, "İsteklerinizi, mahalle olarak bizden beklentilerinizi, taleplerinizi yerine getireceğiz. Trafik ile ilgili, polis merkezimiz ile ilgili, asayişimiz ile ilgili her ne isteğiniz olursa hiç çekinmeden bize 24 saat ulaşabilirsiniz. Bunu deyim olarak değil gerçekten 24 saat hizmetinizde olduğumuzu belirtmek istiyorum. 2012 yılında yaptığımız bu çalışmalar neticesinde 2011 yılına göre ihbar oranı yüzde 86 artmış. Sizlerin bu duyarlılığı sürdürmesini diliyorum. Halktan destek almayan bir güvenlik anlayışı başarı sağlayamaz. Bizim çizgimiz halkın yanında olmak onlarla birlikte istişare ederek başarıya ulaşmaktır." dedi.

Toplantıda mahalle sakinleri 5326 sayılı kabahatler kanunu ile ilgili sinevizyon gösterimi eşliğinde bilgilendirildi. Kanun kapsamında 2013 yılı içerisinde Darende’de 6 kişiye 2 bin 424 lira idari adli para cezası kesildiği bildirildi.


Anahtar Kelimeler: