Otomobiller çarpıştı: 12 yaralı

Otomobiller çarpıştı: 12 yaralı

Otomobiller çarpıştı: 12 yaralı
Gündem 8.07.2013 11:10:00 1710 0

Malatya yönüne giden Nazmi Işıklı (36) yönetimindeki BS 351 NP yabancı plakalı otomobil ile Kayseri istikametine seyir halindeki Ramazan Eren`in (39) kullandığı 65 NP 182 plakalı otomobil, Malatya-Kayseri karayolunun Darende ilçe girişindeki Nadir mevkisinde çarpıştı.

Yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak çift şeritten sağlandığı yolda meydana gelen kazada, sürücüler Işıklı ve Eren ile araçlarda bulunan Abdullah Cabır (17), Seyithan (24), Ferdi (19) ve Adem Eren (35), Cemalettin (57), Müzeyyen (33), Naciye (39), Devrim (14), Ruken (8) ve Devrim Ruken Delila Işıklı (5) yaralandı.

Ambulansla Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sağlık durumu ciddiyetini koruyan Ramazan, Ferdi ve Adem Eren, Malatya Beydağı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Işıklı ailesinin, yaz tatilini geçirmek için Fransa`dan Muş`a gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

 

Çapa motoru devrildi:3 yaralı

Darende’de çapa motorunun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Aşağıulupınar Beldesinden Darende’ye gelmekte olan Orhan Altın (27) idaresindeki çapa motoru, Malatya-Kayseri karayolu üzerinde seyretmekte iken Yenice yol ayrımı mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü ile çapa motorunun römorkunda bulunan Halil Atın (64) ve Yemliha Coşkun (49) yaralandı.

Ambulansla Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesine getirilen ve ilk müdahaleleri burada yapılan yaralılar Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne sevkedildi.


Anahtar Kelimeler: