Çevrede paniğe neden oldu

Çevrede paniğe neden oldu

Çevrede paniğe neden oldu
Gündem 8.04.2013 11:38:00 1678 0

Darende’deki bir hurdacıda çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu. LPG tüplerinin patlamasıyla büyüyen yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Sungur Mahallesinde Öğretmenevinin yanında bulunan bir hurdacının büro kısmındaki sobanın yakılması sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede işyerine yayılırken, içeride bulunan LPG tüpleri peşpeşe patladı.

Etrafında çok sayıda apartman ile işyeri bulunan hurdacıdaki yangın ve peş peşe gelen patlamalar nedeniyle vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevre emniyetini sağladı. Yangın sırasında binanın çevresindeki işyerleri tahliye edildi.

Sobayı yakarken oldu

İşyeri sahibi Gazi Delibaş, olay hakkında polislere bilgi verirken, yangının sobadan çıktığını söyleyerek; “Sabahleyin de yakmıştım, nasıl olduğunu anlamadım” dedi. Delibaş olaydan kimsenin yara almadan kurtulduğunu ifade etti.

Çevredeki bazı vatandaşlar da hurdacının çarşı merkezinden uygun bir yere taşınması gerektiğini bildirdi.

Yangın itfaiye tarafından söndürüldükten sonra soğutma çalışması yapıldı. Maddi hasara neden olan yangını çok sayıda vatandaş, meraklı bakışlarla izledi.


Anahtar Kelimeler: