Kalite arttı fiyat aynı

Kalite arttı fiyat aynı

Kalite arttı fiyat aynı
Gündem 8.04.2013 11:31:00 1984 0

Darende Öğretmenevi kapsamlı bir onarım çalışması ile yenilendi. Kaymakam Mehmet Aktaş, bir dizi düzenleme yapılan Öğretmenevi’nde incelemelerde bulundu.

Öğretmenevi Müdürü Mustafa Delier, 24 oda ve 53 yatak kapasitesine sahip tesisin yenilendiğini belirterek, binadaki fuaye, toplantı salonu ve lobinin de düzenlendiğini bildirdi. Islak mekanlardaki fayans, lavabo ve diğer tüm tefrişatın değiştiğini ifade eden Delier, zeminlerin laminat parke ile kaplandığını, duvarların da desenli özel bir boya ile dekore edildiğini kaydetti.

Odaları gezerek yapılan çalışmaları inceleyen Kaymakam Mehmet Aktaş, önemli bir turizm hareketliliği olan ilçedeki alternatif konaklama tesislerinden birinin de Öğretmenevi olduğunu söyledi.

Kalite arttı fiyat aynı

İlçede her bütçeye göre konaklama imkanı bulunduğunu dile getiren Mehmet Aktaş; “Bir kamu kuruluşu olan Öğretmenevini tercih ederek ilçemizde konaklayacak insanların, temiz ve rahat bir ortamda kalmasını sağlamak amacıyla yapılan düzenlemeler, tesisi güzelleştirmiştir. Turizm ilçesi olmamız nedeniyle konaklama tesislerinin temiz, rahat ve düzenli olmasına özen gösteriyoruz. Misafirlerimizi kendimiz kaldığımızda rahat edecek yerlerde ağırlayabiliriz, bu anlamda Öğretmenevimizin imkanları iyileştirilmiştir” dedi.

Kalitesi artırılan öğretmenevinin fiyatlarının aynı kaldığını da ifade eden Mehmet Aktaş, toplam 65 bin liralık harcama yapılan tesisteki düzenlemelere, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 30 bin lira katkı sunduğunu, geri kalan kısmın Kaymakamlık ve hayırseverler tarafından karşılanmakta olduğunu dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: