Temizlik sektöründe Birlik damgası

Temizlik sektöründe Birlik damgası

Temizlik sektöründe Birlik damgası
Hemşehriler 8.04.2013 11:24:00 7457 0

İSTOÇ’da temizlik maddeleri üzerine ticaret yapan genç hemşehrilerimiz Mehmet ve İsa Tatar’ı bir süre önce yeni taşıdıkları işyerlerinde ziyaret ettik.

Ilıca beldesinden Yusuf Tatar’ın oğulları Mehmet ve İsa dayanışma içerisinde işyerlerinin ismi gibi birlikte hareket ediyorlar. Babalarının 35 yıl önce Süleymaniye’de sünger satarak başlattığı ticareti geliştiren gençler, ünlü markaların bayiliği ile Türkiye’nin dört bir yanına ürün satma başarısını gösterdi.

Güngören’deki yerlerinden ticaretin kalbi olan İSTOÇ’a gelen Tatar kardeşler, piyasalarındaki hakimiyetlerini dürüst ticaretleriyle sürdürürken, müşterilerine de alternatiflerle hizmet sunuyor.

İSTOÇ’da bulunmayan çeşitleri satan tek işyeri olduklarını bildiren İsa Tatar; “Küçük bir süngerci dükkanından Türkiye’ye ürün pazarlayan bir şirkete dönüştük. Ticari ahlakı babamızdan öğrendik ve prensiplerimizden hiç şaşmadık.” dedi.

Ilıca beldesinden olup sektörlerinde çok sayıda hemşehrinin bulunduğunu dile getiren Mehmet Tatar da; “Aynı yörenin insanları başladıkları bir işi diğerine tavsiye ederek, yanında yetiştirerek çoğaltmaktadır. Ilıcalıların büyük çoğunluğu temizlik sektöründedir. Hepimiz bir birimizi tanıyoruz.” diye konuştu.

Tatar kardeşler 17. Ada 132 numaradaki işyerlerine yolu düşenleri beklediklerini bildirip tüm hemşehrilerimize de selamlarını gönderdi.


Anahtar Kelimeler: