Sorunlara 5 Acil Çözüm

Sorunlara 5 Acil Çözüm

Sorunlara 5 Acil Çözüm
Gündem 11.08.2007 22:35:00 2082 0

22 Temmuz Genel Seçimlerinde AK Parti Malatya Milletvekili seçilen Mücahit Fındıklı, Mehmet Şahin ve Darendeli İl Başkanı Ahmet Çakır 27 Temmuz’da ilçe teşkilatını ve vatandaşları ziyaret ederek, verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Memduh Önal’ı makamında ziyaret eden milletvekilleri Darende halkına AK Parti’ye seçimlerdeki destek ve üstün başarılarından ötürü teşekkür ettiler.

Darende Haber’e açıklamada bulunan milletvekili Mücahit Fındıklı, Darende’nin Malatya’nın en büyük ilçesi olduğunu, AK Parti’ye en büyük destek veren ilçe olduğunu söyledi. Darende’nin çözülmesi gereken 5 acil sorununun olduğunu söyleyen Fındıklı; "Darende’nin en büyük ilçe olması nedeniyle bazı sorunları vardır. Bunlardan Organize sanayi bölgesini takip edeceğiz. Gerekirse Çukurova bölgesine gidip ordan işadamlarını tek tek Darende’ye getirmek için uğraşacağız. Gökpınar Sulama projesini hızlandıracağız. Doğuyu batıya bağlayan karayolunun duble yol çalışmasını bitireceğiz. Ayvalı Darende yolunu yapacağız. Bir de küçük esnaflarımızın bir arada çalışacağı Küçük Sanayi sitesini yapacağız" dedi.

"Beni arayan telefonunu başucuna koysun"

Milletvekilleri vekil olduktan sonra telefonlarını kapatıp insanlarla irtibatı kesiyor sizde öyle olacak mısınız? sorusu üzerine Mücahit Fındıklı şu şekilde konuştu; "Ben şahsım adına şunu söylüyorum. Benim telefonum ilçe yöneticilerinin hepsinde var. Beni arayanları hiçbir zaman geri çevirmeyeceğim. Arayanları fırsat bulursam hemen arayacağım bulmazsam gece 2’ye kadar arayanlara dönüyorum. Beni arayan telefonunu kapatmasın başının ucuna koysun gece 2’de olsa ben ararım" dedi.

"Halkımız bir avuç azınlığa izin vermedi"

AK Partinin yüksek oyla gelse bile iktidar yapmazlar sözlerine açıklık getiren İl Başkanı Ahmet Çakır; "Ülkemiz ekonomik, sağlık, eğitim, kültürel ve sosyal alanda huzur ve istikrar ortamına kavuşmuştur. AK Parti iktidarından önce ülke ekonomik olarak krizlere girmişti, siyasal olarak krizlere girmişti, sosyal patlamaların olabileceği seviyeye gelmişti. O an ki iktidarda olan insanlar ülkeyi ve görevi bırakıp kaçmak zorunda kaldılar. Bunu hepimizde çok iyi biliyoruz. Halkımız bir avuç azınlığa izin vermedi. Eskiden yüzde kaçlarla da gelseniz size iktidar yüzü göstermeyiz diyorlardı. Şimdi o kadar kolay değil. Millet onların vermiş olduğu göz dağını, korku ve baskıcı gerginlik politikalarına asla izin vermedi bunu sandıkta gösterdi" dedi.

"Darende yüzümüzü güldürdü"

Muhalefetin hiçbir zaman ülke nin istikrar ve huzuru için politikasının olmadığını söyleyen Ahmet Çakır; "Muhalefetin çok iyi yaptığı tek politika gerginlik politikasıdır. Çıktılar irtica geliyor dediler, cumhuriyet tehlikede dediler ama biz dedik cumhuriyetin tek sahibi cumhurdur. Cumhuriyet tek bir partinin güdümünde değildir. Kimin daha çok halktan ve demokrasiden yana olduğunu bu dönem çok daha iyi ortaya çıktı. Halkımızda bunu sandıkta en güzel cevabı verdi. AK Partiye olan ilgi ve teveccühe bizler bütün kadromuzla layık olmaya çalışacağız. Malatya Türkiye’de çok iyi bir derece yaptı. Darende’de yüzümüzü ağarttı. Darendeli bir il başkanı olarak Darende’nin yüksek bir oy almasını bekliyordum. Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Bizim yüzümüzü orda güldürdüler. Türkiye’de de Malatya yüzümüzü güldürdü" dedi.

Vatandaşlarla görüşen vekiller ve parti temsilcileri daha sonra Darende Kaymakamı Vural Karagül ve Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş’i ziyaret ettiler.


Anahtar Kelimeler: