Akın vatandaşları dinledi

Akın vatandaşları dinledi

Akın vatandaşları dinledi
Gündem 20.02.2013 14:46:00 1851 0

AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın Darende’ye yaptığı ziyarette, ``İnsanımıza hizmet anlayışı içerisinde siyaset yapmaktayız.`` dedi.

Milletvekili H. Cemal Akın AK Parti Balaban Belde Başkanı Durdu Dizdar’ın babasının 17 Şubat 2013 günü kılınan cenaze namazına katıldıktan sonra Darende’ye bağlı Aşağıulupınar ve Ayvalı beldelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ayvalı beldesindeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Cemal Akın hükümetin çalışmalarını anlattı.

``Müreffeh günlere taşıyacağız``

H. Cemal Akın konuşmasında ``Türkiye’mizi AK Parti anlayışıyla inşallah çok daha müreffeh günlere taşıyacağız. Bu işler gönül işidir, inanç işidir, bir sevda işidir. Burada gerek teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarımız, gerek partimize gönül vermiş vatandaşlarımız ve biz milletvekilleri bütün arkadaşlarımızla birlikte, başbakanımızla birlikte ülkemize, insanımıza hizmet anlayışı içerisinde siyaset yapmaktayız. Ve halkımız bize gösterdikleri teveccüh ile bizlerin yanında olduğunu göstermekte her geçen seçimde oyumuzu artırarak yeni seçimlere hazırlanıyoruz. Güncel kamuoyu araştırmaları halkımızın yüzde 55’inin partimize teveccüh ettiğini göstermektedir.`` dedi.

Ziyarete AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 


Anahtar Kelimeler: