Ceyhan´ın Darendeli Başkanı

Ceyhan`ın Darendeli Başkanı

Ceyhan´ın Darendeli Başkanı
Hemşehriler 6.02.2013 16:00:00 5777 0

Adana’nın Ceyhan ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığına seçilen ve görevinde bir yılı geriden bırak hemşehrimiz Süleyman Ulu’yu ziyaret ettik.

Parti binasındaki ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Süleyman Ulu, geniş bir mekâna taşıdıkları teşkilat binasıyla işe başladıklarını ve vatandaşlarla olan yakınlaşmalarının arttığını bildirdi. Milletvekilleri ve teşkilattaki arkadaşları ile Ceyhan’ın bütün köyleri ve merkezini ayrım yapmaksızın rutin ziyaretlerle dolaştıklarını ifade eden Ulu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya gayret ettiklerini belirtti.

Süleyman Ulu, ilk yerel seçimlerde Ceyhan Belediye Başkanlığına AK Partili bir adayı seçtirmek amacıyla çalıştıklarını kaydederek; “Ceyhan’ın AK Parti’yle her anlamda kazanması için çalışıyoruz. Hali hazırdaki yerel yönetim maalesef iktidarın sunduklarını bile elinin tersiyle itiyor. Bu Ceyhan’daki vatandaşların mağduriyet yaşamasına neden oluyor. İnşallah ilk seçimde Ceyhan’ın daha güzel günlere kavuşmasını sağlayacak AK Partili belediyecilik ve hizmet anlayışı burada yaşanacaktır” dedi.

Ceyhan’da yıllardır ticaret yapan ve ilçenin önde gelen isimlerinden Haki Ulu’nun yeğeni olan Süleyman Ulu, gazetemiz aracılığıyla bütün hemşehrilerimize selamlarını gönderdi.


Anahtar Kelimeler: