Bahadır kardeşler sünnet malzemesi satıyor

Bahadır kardeşler sünnet malzemesi satıyor

Bahadır kardeşler sünnet malzemesi satıyor
Hemşehriler 5.01.2013 09:25:00 7106 0

e-ticaretle Avustralya’ya sünnet kıyafeti sattı

1970’li yıllarda baba Mustafa Bahadır’ın Eminönü’nde işporta tezgahı ile başladığı ticareti geliştiren Murat ve Mustafa Bahadır kardeşler, günümüzde e-ticaret sistemi ile dünyanın dört bir yanına ürün satmayı başardı. Sünnet Sarayı firmasını kurarak, sünnet kıyafet ve malzemelerinin satışını internet üzerinden yapan Bahadır kardeşler, Amerika’dan Avustralya’ya ürün pazarlayarak özellikle gurbetçi Türkler başta olmak üzere diğer ülkelerdeki Müslümanlara hizmet sunuyor.

Darende’nin Kılıçbağı Mahallesinden olan ve babasıyla aynı adı taşıyan Mustafa Bahadır, çalışmalarında kendilerini sürekli güncelleyerek dünyaya açıldıklarını bildirdi. Mustafa Bahadır; “Babam 1970 yılında işporta ile ticarete başlamış. Gözümüzü açtığımız günden beri ticaretin içindeyiz. 2000 yılında babamız bize yeni bir yol çizdi ve sünnet kıyafeti satmaya başladık. Zamanla piyasadaki talepleri göz önünde bulundurarak önce kıyafet ürettik, ardından da bir sünnet organizasyonunda lazım olacak her ürünü pazarlamaya başladık. Davetiyeden süslere, hediyelere kadar birçok ürünü müşterilerimizin beğenisine sunduk. Firma olarak e-ticarete yönelip ürünleri internet ortamında satışa sunarak pazar ağımızı tüm dünyaya yaydık.” dedi.

Ürünlerini internet sayfasından beğenerek seçen vatandaşların taleplerini en kısa sürede kargo ile ellerine ulaştırdıklarını dile getiren Bahadır; “Özellikle Türkler başta olmak üzere yurt dışındaki birçok ülkeden sipariş alıyoruz. Sünnet geleneğini yaşatan Müslüman ülkelere ürün yetiştirmekte zorlanıyoruz. Özellikle yaz aylarında sipariş patlaması yaşanıyor.” diye konuştu.

Türkiye’de sektörlerinin öncüleri arasında olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Mustafa Bahadır; “Ticareti gereği ve verimliliğini düşünerek ilkelerimizle yürütüyoruz. Müşterilerimizin istekleri firmamızı yeni ürünlere yöneltip, daha fazla hizmet sunmasını sağlayarak büyüttü. Bundan sonraki hedefimiz Avrupa’da şube açmak ve yurt içinde kendi mağazalarımızı açmak.” şeklinde çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 Sünnet denilince ilk akla gelen uzman isim Kemal Özkan’ın ardından sektöre lojistik anlamda katkı sunan hemşehrilerimize çalışmalarında başarılar diler, ilçemizde her yıl yapılan sünnet şölenlerine de ürünleriyle renk katmalarını temenni ederiz. 0212 5202726


Anahtar Kelimeler: