Derece yapanlara ödül

Derece yapanlara ödül

Derece yapanlara ödül
Gündem 11.12.2012 11:50:00 2436 0

Kaymakam, güreşte derece yapan öğrencileri ödüllendirdi

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Malatya`da gerçekleştirilen okullararası güreş turnuvasında serbestte il ikincisi, grekoromende de il üçüncüsü olan Özel Birgül Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Darende Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Şanal ve antrenör Mithat Böke ile derece elde eden öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Aktaş, turnuva hakkında bilgi aldı.

İsmail Şanal, 18 okuldan 130 sporcunun katıldığı turnuvada 23 öğrencinin mindere çıktığını ve bunlardan 15`inin kilolarında ilk üçe girdiğini söyledi.

Öğrencileri elde ettikleri derecelerden dolayı kutlayan Aktaş, ``Başarıda önemli olan süreklilik arz edendir. Umarım böylesine güzel başarılarınızın devamı gelir. Özel Birgül Lisesi olarak güreşte ilçemizi en güzel şekilde temsil etmeniz hepimizi sevindirdi`` dedi.

Öğrencilere sportif başarıların yanı sıra derslerine de önem vermelerini tavsiye eden Aktaş, ``Sporun yanı sıra derslerinizi de iyi bir şeklide götürerek başarınızı taçlandırınız`` ifadelerine kullandı.

Ata sporunun yaşatılması adına elde edilen başarıların Darende için önem taşıdığını dile getiren Aktaş, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Anahtar Kelimeler: