Vali Şahin ilçemizde temaslarda bulundu

Vali Şahin ilçemizde temaslarda bulundu

Vali Şahin ilçemizde temaslarda bulundu
Gündem 11.12.2012 11:45:00 3669 0

“İnsanlar güzelliklere şahit oluyor”

Malatya Valisi Vasip Şahin göreve başlamasının ardından sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında 4 Aralık 2012 tarihinde Darende’ye geldi. Vali Şahin insanların Darende’de güzelliklere şahit olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy’la birlikte Darende’ye gelen Vali Şahin ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Aktaş’tan brifing alan Vasip Şahin daha sonra Adliye, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Kurum amirlerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Şahin incelemelerde bulundu.

Örnek ve güzel hizmetler

Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’le de görüşen Vali Şahin vakfın çalışmaları hakkında bilgiler edindi. Vakfın Darende’ye çok önemli, örnek ve güzel hizmetlerle ayrı bir değer kattığını ifade eden Vasip Şahin daha sonra Somuncu Baba Külliyesinde türbeyi ziyaret etti.

Tohma Kanyonu, Kudret Havuzu ve Darende Somuncu Baba Tanıtım Merkezi’ni gezen Şahin burada yaptığı konuşmada; “Tarihin derinliklerinden gelen ışığın günümüz ve geleceği aydınlatması, insanların burada güzelliklere şahit olması mutluluğumuzu artırdı. Hulûsi Efendi Vakfı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi bildiriyorum.” dedi.

Yöneticiler el ele vermeli

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret eden Vasip Şahin, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Herkesin varoluş amacının hizmet olduğunu belirten Şahin, yöneticilerin el ele, gönül gönüle vererek bütün enerjilerini sorumlulukları dahilinde insanların faydası için harcaması gerektiğini bildirdi.

Derin izler taşıyor

En son 20 yıl önce Darende’yi ziyaret ettiğini ve aradan geçen zamanın ardından ilçenin büyük bir gelişme gösterdiğini sözlerine ekleyen Şahin açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Darende’nin 10 bin nüfusun üstünde çok büyük bir kapasiteye sahip olduğunu hem turistik hem tarihi zenginlik hem de kültürel anlamda çok derin izler taşıdığını ilçenin de bunu iyi değerlendirmeye başladığını gördük. Burada arkadaşlarımız hem Kaymakamımız, hem Belediye Başkanımız hem de diğer görevliler güzel işler yapmanın peşine düşmüşler. Ben buraya hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Malatya ve Darende ölçeğinde elimizden gelenden çok daha iyisini yaparız. Hem Malatya’yı hem Darende’yi ülkemize ve dünyaya çok daha hak ettiği şekliyle de tanıtmış, insanımızla buluşturmuş oluruz.”

Vasip Şahin daha sonra Malatya’ya hareket etti.

 


Anahtar Kelimeler: