Zaloğlu kardeşlerden Bozüyük´e yatırım

Zaloğlu kardeşlerden Bozüyük`e yatırım

Zaloğlu kardeşlerden Bozüyük´e yatırım
Hemşehriler 11.12.2012 11:03:00 8540 0

İşadamı hemşehrilerimiz Mehmet ve Mustafa Zaloğlu Bilecik’in Bozüyük ilçesine içerisinde 15 bin çeşit ürün satılan alış veriş merkezi açtı.

Veysel Zaloğlu’nun oğulları Mehmet ve Mustafa Zaloğlu, Antalya’da toptan çanta satışı yaptıkları işlerini sürdürürken yeni bir sektöre girdi. Zaloğlu kardeşler, zücaciyeden, ev tekstiline, küçük ev aletlerinden spot ürünlere kadar birçok ürünün yer aldığı 3 katlı bin 200 metrekarelik işyerleri Bir X AVM’yi Bozüyük’ün en kalabalık mekanlarından olan İsmet İnönü Caddesi üzerinde tüketici ile buluşturdu.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, MHP İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Berberoğlu “Öncelikle Antalya’dan gelerek ilçemize yatırım yapan işletme sahibine teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Ayrıca ilçemize yatırım yapan sanayici ve esnafımızın her zaman yanında olduk bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kesilen kurban ve yapılan hayır dualarının ardından açılış kurdelesini Başkan Berberoğlu, Nizamettin Çam ve Murat Köftecioğlu hep birlikte keserek işletmenin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılışın hemen ardından Bozüyüklülere kaliteli ürünleri ucuza sunmak amacıyla yola çıkan alış veriş merkezini gezen Başkan Berberoğlu standlarda satışa sunulan ürünleri inceledi.


Anahtar Kelimeler: