Saray Çiftliği ürünleri satıyor

Saray Çiftliği ürünleri satıyor

Saray Çiftliği ürünleri satıyor
Hemşehriler 11.12.2012 10:58:00 6530 0

Darendelilerin eniştesi Ahmet Hulûsi Dülgerler, İstanbul Çekmeköy’de Saray Çiftliği markasının kentteki dördüncü şubesini açtı. Saray Çiftliği’nin Kayseri ve Adana’daki tesislerinde üretilen et ve süt ürünlerinin satışının yapıldığı şarküteri tüketiciyle buluştu.

Merhum Ahmet Şemsettin Ateş’in damadı olan A. Hulûsi Dülgerler, işyerlerinde Avrupa`nın en büyük çiftliği olan ileri teknoloji ve modern hayvancılık usulleri ile vatandaşlara sağlıklı ürünler sunan firmanın imal ettiği ürünlerini tüketiciye ulaştırmakta olduklarını söyledi.

Et ve süt ürünlerinin yanı sıra kahvaltılık malzemeler ve yemeklik 500’e yakın çeşitle müşterilerine hizmet sunduklarını dile getiren Dülgerler; “Hayvancılık ve tarım sektöründe üreticiden tüketiciye uzanan zincirin sektörde kabul ettiği tüm standartları uyguluyoruz” dedi.

Türkiye ve dünyada güvenilir bir marka olarak tanınan, müşteri memnuniyetini esas alan çalışma sistemiyle adını duyuran Saray Çiftliği’nin “Tohumdan sofraya gıda güvenliği” ilkesine uygun üretim yaptığını anlatan Dülgerler; “Tüketicilerin damak zevkine uygun, insan sağlığını ve değerini her şeyin üstünde tutan bir anlayışla imal edilen ürünleri müşterilerimize sunuyoruz” diye konuştu.

100 metrekarelik satış alanında etle birlikte sucuk, tavuk ve zeytinyağı gibi kalite aranan ürünleri sunduklarını dile getiren Dülgerler ayrıca ev ve işyerlerine de servisleri olduğunu kaydetti. Tel: (216) 6404404


Anahtar Kelimeler: