Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Vefatlar 28.11.2008 13:13:00 5393 0

Nadir Mahallesinde yaşlı bir kadın yalnız yaşadığı evinde yarı çıplak halde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Nadir Mahallesi Leblebiciler Sokak Numara 20`deki müstakil evde yalnız yaşayan Halime Özkul (78), komşuları tarafından gün boyu dışarı çıkmaması üzerine merak edilerek bakılan yaşlı kadın evinde ölü bulundu.

Halime Özkul`un kapısının açık olduğunu görerek eve giren komşuları, yaşlı kadının yarı çıplak cesediyle karşılaştı. Olayın bildirilmesinin ardından eve gelen polis ekipleri, yaşlı kadının kalp krizi ihtimali üzerinde dururken, yaşlı kadının cesedinde her hangi bir darp izine rastlanılmadığı ve evin giriş kapısında herhangi bir zorlamanın olmadığı belirlendi.

Eşini bir süre önce kayıp eden yaşlı kadının çocuklarının ise Malatya de Mersin’de yaşadığı öğrenilirken komşuları ise Halime Özkul’da kalp rahatsızlığının olduğunu söylediler.

Yaşlı kadın cesedinin yarı çıplak olmasından şüphelenen Darende Cumhuriyet Savcısı Elife Tüfekci, ölümün şüpheli bir durumun kalmaması için araştırmalarda bulundu. Yaşlı kadının komşularının da ifadeleri alındıktan sonra cesedi Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli Kurumdan gelen rapor sonucunda normal bir ölüm olduğu tespit edilen Özkul, yakınları tarafından cenaze namazı kılınarak defnedildi.


Anahtar Kelimeler: