Yeni işyerleri yapılıyor

Yeni işyerleri yapılıyor

Yeni işyerleri yapılıyor
Gündem 20.11.2012 23:03:00 2603 0

Darende Belediyesi tarafından ilçe merkezine yeni işyerlerinin bulunduğu bir çarşı inşa edilmeye başlandı.

Belediye Başkanı İsa Özkan, geçtiğimiz yıl ‘çılgın proje’ olarak açıkladığı çalışmanın hayata geçmeye başladığını ve ilçede sıkışık vaziyetteki işyerlerinin rahatlatılması, modern alanlar oluşturulması amacıyla bir çarşı yapmak için harekete geçtiklerini söyledi.

54 işyeri yapılacak

Çarşıyla birlikte Darende’ye güzel bir de meydan kazandıracaklarını bildiren Başkan Özkan; “Esnafımızın rahat ticaret yapabileceği geniş ve modern iş yerlerinin inşaatına başladık.  Projemizde 50 metrekare ve 100 metrekare iki farklı boyutta toplam 54 iş yeri olacak. İki katlı olarak projelendirilen çarşımızın üst katlarında ofis tarzında kullanılacak yerler yapıyoruz. Önümüzdeki yılın Haziran ayına kadar projeyi tamamlayarak satışa sunacağız. Projemizin tamamlanmasıyla ilçemiz modern ve ferah bir çarşıya kavuşacak” dedi.

Toplam 7 bin 500 metrekare inşaat alanı olan çarşının yapımına başladıklarını vurgulayan İsa Özkan; “işlevsel bir çarşı merkezi oluşturacağız. Hem görsel hem de kullanımı açısından çarşıya farklı bir ahenk katacak olan yeni çarşı projemizle iş yerleri yenilenirken, yeni mekanlar da ortaya çıkarılmış olacak” diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: