Yeni Başhekim atandı

Yeni Başhekim atandı

Yeni Başhekim atandı
Sağlık 20.11.2012 00:11:00 13020 0

Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine aynı kurumda 3 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Erhan Berk atandı.

Başhekim Metin Gülseren’in yaş haddinden dolayı emekli olmasıyla boşalan ve bir süreden beri vekaleten yürütülen göreve Uzman Dr. Erhan Berk tayin edildi.

Çalıştığı kurumda Başhekimliğe atanmasından dolayı mutlu olduğunu ve sorumluluğunun arttığını bildiren Erhan Berk; “Sağlığın kıymetini ve bizlere emanet olduğunu çok iyi biliyoruz. Hastanemiz en çağdaş ve yeni tekniklerle teşhis ve tedavi hizmeti verme ilkesini prensip edinerek, çağdaş tıbbın gereklilikleri ve hasta memnuniyetini ön planda tutma ilkesi ile sağlık hizmetini yürütmeyi hedefleyerek, hastalarımızı aldığı hizmetler konusunda memnun etmeyi gaye edinmekte ve en yüksek kalitede hizmet vermektedir” dedi.

Dünya standartlarında hizmet

Erhan Berk, 2006 yılında Hulûsi Efendi Vakfı tarafından yaptırılıp içinin tefriş ve tıbbi cihazları ile tamamlanarak Sağlık Bakanlığı’na devredilen, hayırseverlerin katkılarıyla hizmet kalitesi artırılan hastanenin Darende ve çevresindeki binlerce hastanın başvurduğu önemli bir merkez olduğunu bildirdi. Dr. Berk; “Hastanemiz, konumu, tıbbi ve teknik cihazlarının yanı sıra fiziki yapısı, personeli ve sunduğu sağlık hizmetleriyle bölgede önemli bir konuma sahip. Tek kişilik hasta odaları, özellikli tıbbi cihazları sahip olduğu alt yapısıyla hastanemiz dünya standartlarındadır. Gerek tedavi için gelen hastalarımız gerekse de personelimizle herkesin memnun olduğu bir kurum anlayışını sürdüreceğiz” diye konuştu.

Uzman Dr. Erhan Berk’in özgeçmişi

Erhan Berk 1977 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2002 yılında mezun olan Berk, Cumhuriyet Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde uzmanlığını tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Berk, 2009 yılında atandığı Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi’ne görev yapıyor.


Anahtar Kelimeler: