Genel Sekreter Hastaneyi inceledi

Genel Sekreter Hastaneyi inceledi

Genel Sekreter Hastaneyi inceledi
Sağlık 9.11.2012 16:59:00 12688 0

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şükrü Özdemir göreve başlamasının ardından hastane ziyaretlerine başladı. Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi’nde inceleme ve denetlemelerde bulunan Şükrü Özdemir, hastaneyi tahminlerinden daha güzel ve donanımlı bulduğunu söyledi.

Dr. Şükrü Özdemir Darende’deki temasları sırasında Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk, bazı doktorlar ve diğer yöneticilerle görüştü. Hastaneyi dolaşan Özdemir, çalışanlar ve hastalarla yakından ilgilendi.

Darende için büyük şans

Birimleri tek tek dolaşan Şükrü Özdemir, hastanedeki bazı cihazların daha önce görev yaptığı yerlerde bile olmadığını söyleyerek; “Burası Darende ve yöresi için büyük şans. Hastanenin yapımından bugüne ulaşmasını sağlayan herkesi kutluyorum” dedi.

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Dr. Şükrü Özdemir, sağlıkta dönüşüm projesinin son ayağı olan Kamu Hastaneler Birliği’nin 2 Kasım 2012 tarihi itibariyle Malatya’da kurulduğunu bildirdi.

İdareciler ve hastanelerin yöneticilerini seçerek, sözleşmelerini imzaladıklarını belirten Özdemir, “Hastalarımıza, insanımıza en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. En iyi hizmeti nasıl sunarız, bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Personel dağılımı, fiziki şartlarımızı, araç ve cihaz parkımızı gözden geçiriyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde genel sekreterliklerin kurulmasından sonraki hizmet farkını halkımız yavaş yavaş hissedecektir. Biz, insan odaklı çalışan bir birimiz, Sayın Bakanımızın direktifleri doğrultusunda bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok yakın zamanda halkımız çalışmalarımızın karşılığını görecektir” diye konuştu.

“Tahminlerimden daha güzel”

Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi’ni de değerlendiren Şükrü Özdemir açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Buranın iyi olduğunu bana söylemişlerdi biliyordum ama tahminlerimden daha güzel, fiziki şartları çok iyi bir hastane. Birkaç doktor ihtiyacımız var, kısa zamanda onları da gidereceğiz. Burayı her bakımdan tam teşekküllü hale getirmenin yollarını arayacağız”

Genel Sekreter Özdemir daha sonra Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2138

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: