Mimariye renk katacak malzeme

Mimariye renk katacak malzeme

Mimariye renk katacak malzeme
Hemşehriler 9.11.2012 16:14:00 5739 0

Adana’da iç mimari tasarım ve uygulama üzerine çalışmaları ile 10 yıldır sektörde hizmet üreten hemşehrimiz Emre Kuru, ahşap tozu ve polimer karşımı olan therra wood adlı yeni tasarım ürününü Çukurova’ya kazandırdı.

Emre Kuru Adana’da açılan Mobilya ve Dekorasyon Fuarında stant açarak hem piyasayla yeni buluşan ürünü hem de diğer uygulamalarını tanıttı.

Arte home adlı firmanın sahibi olan Emre Kuru iç mimari ve tasarım alanında Adana’da hizmet verirken çalışma alanını genişletmek amacıyla yeni kullanılmaya başlanılan sağlamlığı ve şık tasarımı ile piyasada ilgi odağı olan therra woodu uygulamaları arasına kattı.

Estetik görünümlü, sağlam ve şık

Emre Kuru Adana bayisi olduğu ve Çukurova’da yeni uygulamaya başlanılan therra wood’un yer döşemesi, pergola, hareketli gölge sistemleri ve cephe kaplamalarında kullanıldığını belirterek; “Mekanları şık bir yaşam alanına dönüştürecek tasarımların kolay, sağlam ve fonksiyonel özellikleriyle ön plana çıkmasını sağlayacak therra wood gerek ıslak mekanlar gerekse de çevre düzenlemelerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ürün dayanıklı, güvenli ve uzun ömürlüdür. Avrupa’da uzun süredir kullanılan Türkiye’de yeni yaygınlaşan ürün, modüler sistemiyle hızlı ve pratik şekilde döşenerek, estetik görünümüyle teras, balkon, havuz kenarları ve dış mekanlar başta olmak üzere uygun görülen her yerde tercih edilebilir” dedi.

Emre Kuru, çevre dostu bir peyzaj malzemesi olan ürünün yüksek bakım maliyetinden kurtaran yapıya sahip olduğunu kolay temizlendiğini dile getirdi. Kuru ayrıca dünyanın önde gelen markaları ile tasarımlar uyguladıklarını ifade ederek, doğal taş, kültür taşı gibi ürünleri de vatandaşlardan gelen talep ve öngörü olarak sunduklarını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: