Gururlandıran proje

Gururlandıran proje

Gururlandıran proje
Sağlık 9.11.2012 16:09:00 11641 0

Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği`nin düzenlediği ``Anestezi`de Yaratıcı Proje`` yarışmasında tasarladığı maske projesiyle birincilik ödülüne layık görülen Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi anestezi teknikeri Özal Erkan Demir, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Aktaş, Demir`i makamında kabul ederek, ameliyat sonrasında hastaların uyandırılma aşamasında oksijenle buharın birlikte verilmesini sağlayan maske projesi geliştirmesinden dolayı tebrik etti.

İlçeye yaşatılan gurur

Görevinin yanı sıra gurur verici başarılar elde eden kişilerin topluma örnek olduğunu vurgulayan Aktaş, ``Sağlığa emek veren arkadaşlarımız sadece rutin günlük görev ve işlerini yapmakla kalmıyor, kendisini zorlayarak mesleğine ait konularda yeni düşünceleri uygulayabiliyorlar. Bu başarıyla Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi ve ilçeye gurur yaşattınız`` dedi. 

Aktaş, takdirnameyle ödüllendirdiği Demir`e projenin geliştirilmesine her zaman destek olacaklarını söyledi.  

Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi ve Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Serdar Deveci de hastaneden böylesine bir başarının çıkmasının herkesi sevindirdiğini kaydetti.

Demir, kabul sırasında Aktaş`a projenin detaylarına ilişkin bilgi verdi. 


Anahtar Kelimeler: