Resmi bayramlaşma yapıldı

Resmi bayramlaşma yapıldı

Resmi bayramlaşma yapıldı
Gündem 25.10.2012 17:49:00 2175 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş;

“Bayramlar olmazsa toplumdaki birlik sağlanamazdı”

 

Kurban Bayramı nedeniyle Darende`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam Mehmet Aktaş bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada “Bayramlar olmazsa toplumdaki birlik sağlanamazdı” dedi.

Öğretmenevinde yapılan bayramlaşma törenine ilçedeki resmi kurum yetkilileri ile sivil toplum örgüt yöneticileri katıldı.

Katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Mehmet Aktaş; “Bayramın amacı paylaşmaktır. Bayramlar olmazsa toplumdaki birlik sağlanamazdı. Bayramla birlikte oluşan gönül birlikteliği ve sevinçlerin her zaman devam etmesini temenni ediyorum. Umarım bayram açılan hayır kapıları, paylaşma ve kardeşlik duyguları süreklilik arzeder.Herkesin bayramını gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Darende Hulusi Efendi Hastanesi ziyaret edildi. Askerler, polisler ve hastane çalışanların bayramını kutlayan Mehmet Aktaş, hastanede yatılı olarak tedavi gören bir çocuğu ziyaret etti. Acil serviste acemi kasap vakası gelip gelmediğini soran kaymakama az sayıda ve hafif yaralanmalar olduğu bildirildi.

Bayramlaşmaya Mülkiye Müfettişi Süleyman Yıldırım, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Nadir Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Serdar Deveci, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel ile bazı sivil toplum örgüt yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2070

 

Belediye`de bayramlaşma töreni düzenlendi

 

Kurban Bayramınin ikinci gününde Darende Belediyesinde bir bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye Başkanı İsa Özkan makamında düzenlediği bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada ``Bayramlar milletimiz, İslam dünyası ve insanlık için önemli günlerdir. Kültürümüzde çok önemli yeri olan bu günleri önemsiyoruz. Geçmişten gelen bir geleneği sürdürmek, hepimizi sevindiriyor ve birlikteliğimizi diri tutuyor. Bunun kıymeti bilinerek, gelecek nesillere aktarılması gerektiğini düşünüyor, bayramın huzur, barış ve beraberliğe büyük katkılar sağladığına inanıyorum`` dedi.

Bayramlaşmaya Adana Sanayi Odası Başkanı hemşehrimiz Sadi Sürenkök de katıldı. Sürenkök bayramı babaocağında ve hemşehrileriyle geçirmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Bayramlaşmaya Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, ilçedeki bazı siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgüt yöneticileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 


Anahtar Kelimeler: