“Herkes vakıf gibi çalışsa”

“Herkes vakıf gibi çalışsa”

“Herkes vakıf gibi çalışsa”
Gündem 17.12.2008 10:54:00 1904 0

Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya gerçekleştirdiği çalışmalarla güzel hizmetlere imza atan Hulûsi Efendi Vakfının örnek alınacak bir kurum olduğunu belirterek; “Keşke herkes vakıf gibi çalışsa” dedi.

Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş, daha önce kendisini Darende’de ziyaret eden Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya’ya iadei ziyarette bulundu. Pendik Belediye Başkanlığında yapılan görüşmeye Pendik Müftüsü Süleyman Aktaş da katıldı.

Darende’ye anlam katıyor

Erol Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Darende’de sizleri ziyaret edip o güzel yerleri görme fırsatım olduğu için kendimi çok şanslı addediyorum. Darende, memleketimizin güzel köşelerinden birisi. Vakfın yaptığı hizmetlerle ilçe daha bir anlam kazanmış. Özellikle Somuncu Baba Külliyesi ve civarında yapılan çalışmalarla insanlar için mükemmel sosyal alanlar oluşturulmuş. Darende’de manevi havanın yanı sıra, tarih, kültür ve doğayı iç içe yaşayabiliyorsunuz” dedi.

Vakfın yaptığı çalışmaların da her türlü takdirin üzerinde olduğu vurgusunu yapan Erol Kaya; “İnsanların sosyal alanlara özellikle Darende’deki Somuncu Baba gibi yerlere oldukça fazla ihtiyacı var. Darende’de o güzel yerlerde bu ruhu yaşamak mümkün. Oraya gelen herkes hiç şüphesiz kendi bakış açısı ve ruhunun ihtiyacına göre nasipleniyordur. Vakfın çalışmaları insanların hizmetine öyle güzel sunulmuş ki, hayran olmamak elde değil. Sizin gibi kıymetli yöneticilerin hizmeti şiar edinerek Allah rızası için yaptığı çalışmalar gözlere ve gönüllere ayrı bir rahatlık, huzur katmaktadır” diye konuştu.

Hizmet performansı çok iyi

Erol Kaya vakfın Darende’ye çok güzel hizmetler yapmasına karşın yerel yönetimlerin bu hizmet anlayışının gerisinde kaldığını da belirterek; “Vakıf Darende’ye, insanlara, oraya gelen misafirlere çok güzel imkânlar, hizmetler sunarken, kısa da olsa gezme imkânı bulduğum ilçede yapılaşma, anlamında ve belediye imkânlarıyla daha çok yapılacak hizmetler olduğunu düşünüyorum. Vakfın yaptığı çalışmalar ile yerel yönetimlerin yaptıkları ve yapmaları gereken şöyle bir değerlendirildiğinde mevcut hizmetlerin yetersiz kaldığı gözlemlenmektedir. Keşke herkes, her kurum vakfın hizmet anlayışında sergilediği performans ve güzelliklerde olduğu gibi çalışarak bir şeyler yapma gayretinde olsa” şeklinde konuştu.

Başkan Erol Kaya tarafından H. Hamidettin Ateş’e üzeri işlemeli bir vazo hediye edildi.


Anahtar Kelimeler: