Darendelilerin eniştesi

Darendelilerin eniştesi

Darendelilerin eniştesi
Gündem 3.10.2012 21:04:00 1711 0

Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş, Düzce Valiliği görevine atanan Adnan Yılmaz’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

İstanbul’daki temasları sırasında Düzce’ye geçen Hamidettin Ateş, Vali Yılmaz’la görüştü. Adnan Yılmaz’ın Darendelilerin eniştesi olmasının yanı sıra ilçemizin komşusu olan Gürünlü bir bürokrat iken Valiliğe atanmasının kendilerini sevindirdiğini kaydeden Ateş, “İnşallah hayırlı ve güzel hizmetlere vesile olursunuz” dedi.

Darende’den evli

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Adnan Yılmaz da, “Allah herkese Darende gibi komşu nasip etsin. Şelale ve meşale kenti olan Darende’yi tanımak, manevi atmosferini solumak ve oradan evlenmek bize de nasip oldu” diye konuştu.

Hedefi Düzce’yi marka şehir yapmak

81 plakalı ilin yedinci valisi olarak Düzce’de çalışmaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Adnan Yılmaz; “Devlet teşkilatında devamlılık esastır. Görevimizi bir bayrak yarışı şeklinde düşnürsekben benden önceki arkadaşımdan bayrağı devraldım, daha çok koşacağım. Benden sonraki arkadaşımda benden daha çok koşacak. Düzce’yi marka şehir, yükselen yıldız olarak layık olduğu seviyeye çıkarmanın gayreti içerisinde olacağım. Görevimi tamamladığımda yüreklerde bir hoş seda bırakabilirsem kendimi bahtiyar edeceğim” dedi.

Hulûsi Efendi Vakfı’nın çalışmalarını öteden beri yakından takip ettiğini de bildiren Vali Yılmaz, “Osmanlı vakıf anlayışını sürdüren vakfınız örnek çalışma ve hizmetler sergiliyor, keşke herkes sizlerin hassasiyet ve insanlığa hizmet anlayışınıza sahip olsa” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: