Osman Dönmez´e ziyaret

Osman Dönmez`e ziyaret

Osman Dönmez´e ziyaret
Hemşehriler 3.10.2012 20:59:00 6266 0

İstanbul Maltepe’de faaliyet gösteren Fatih Nakış firmasının sahibi Osman Dönmez, oğulları ile her yıl milyonlarca nakışı sabırla işleyerek sahiplerine teslim ediyor.

Aşağıulupınar Beldesinden Remzi Dönmez’in oğlu olan ve 42 yıldır İstanbul’da yaşayan Osman Dönmez’i işyerinde ziyaret ettik. İşyerine ismini verdiği oğlu Fatih ve Metin’le birlikte firmasında çalışmaları yürüten Osman Dönmez, nakış dünyası hakkında bilgiler verdi.

İstanbul’a geldiğinde bir süre gıda ve nakliyecilik yapan Osman Dönmez, dayısı merhum Battal Çelik’le 1997’de nakış sektörüne girdiğini, kendisi için yeni bir iş kolu olan nakışçılıkta sabır, aza kanaat ve müşterilerle olan diyaloğunu geliştirerek çalışmalarını başarı ile sürdürdükleri söyledi.

Tek makinden dev atölyeye

İşe ilk başladıklarında 6 kafalı bir makineleri olduğunu dile getiren Osman Dönmez, sektörün lideri olmak için emin adımlarla ilerlediklerini bildirdi. İş elbiselerine, okul formalarına, logo işlediklerini belirten Dönmez; “Aza kanaat ederek yola çıktık. Özel üretimle logolarını işlediğimiz müşteri sayısı her geçen gün artarak geniş bir çevreye sahip olduk” dedi.

Yılda milyonlarca logoyu işleyen üretim kapasitesine ulaştıklarını ve makine sayısını artırdıklarını dile getiren Osman Dönmez, Türkiye’nin dört bir yanı ile dünyanın farklı ülkelerinde müşterileri bulunduğunu sözlerine ekledi. İplik nakışın yanı sıra digital baskı ve lazer kesimi de çalışmalarına eklediklerini kaydeden Osman Dönmez, müşteriden gelen talebe göre her boy ve detaydaki nakışı üzerinde hassasiyetle çalışarak üretip söz verdikleri sürede ulaştırdıklarını belirtti. Tel: (216) 3768844


Anahtar Kelimeler: