Somuncu Baba´da iftar yaptı

Somuncu Baba`da iftar yaptı

Somuncu Baba´da iftar yaptı
Gündem 6.08.2012 13:23:00 2841 0

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Darende’yi ziyaret etti. Darende Belediyesi ve Hulûsi Efendi Vakfı’nı ziyaret eden Ünal, vatandaşlarla sohbet edip, iftarını da Somuncu Baba Külliyesi’nde yaptı.

Mahir Ünal, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’le Darende’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

AK Partili belediyeler başarılı

Darende Belediyesini ziyaret eden Ünal ve beraberindekilere Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Mahir Ünal, belediyelerin AK Parti iktidarları döneminde önemli hizmet yaparak toplumun sorunlarını çözmeye çalıştığını bildirdi.

Milletvekili Öznur Çalık da, AK Parti iktidarlarında belediyelere büyük imkan sağlandığını belirterek, "Vatandaşlar AK Parti iktidarları döneminde hizmetleri gördü" dedi.

Mahir Ünal daha sonra beraberindeki heyetle Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Hizmetlerinizi takdirle izliyoruz

Darende ve bölge insanına önemli hizmetler kazandıran vakfın örnek çalışmaları olduğunu belirten Ünal burada yaptığı konuşmada; “Toplumda ihtiyaç olan her alanda vakfınızın insanların yardımına koşarak gerçekleştirdiği faaliyetleri takdirle izliyoruz. Keşke her yerde Hulûsi Efendi Vakfı gibi bir kurum, sizler gibi örnek insanlar olsa” diye konuştu.

Ünal ziyaretin ardından Somuncu Baba Külliyesi’nde verilen iftara katıldı. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Ünal daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

     Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1766


Anahtar Kelimeler: