SGK il müdürlerinden ziyaret

SGK il müdürlerinden ziyaret

SGK il müdürlerinden ziyaret
Gündem 11.07.2012 16:42:00 2356 0

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İstanbul, Konya ve Malatya İl Müdürleri çalışma ziyareti için bulundukları Malatya’da tarihi ve turistik mekanları ile ünlü ilçemizi gezdi.

SGK İstanbul İl Müdürü Ramazan Yıldız, Konya İl Müdürü Cem Dinç ve Malatya İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Darende’deki tarihi, doğal ve kültürel mekanları gezerek bazı ziyaretlerde bulundu. Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş’ın da eşlik ettiği SGK İl Müdürleri, Somuncu Baba Külliyesi, Günpınar Şelalesi, Darende Tanıtım Merkezi, Tohma Kanyonu ve Kudret Havuzunu gezdi.

Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş’i de ziyaret eden SGK İl Müdürleri, vakfın faaliyetleri ile önemli hizmetleri yürüttüğünü bildirdi.

Tanımak için görmek şart

SGK İstanbul İl Müdürü Ramazan Yıldız, ziyaret sırasında Darende’nin görülmesi gereken önemli bir turizm merkezi olduğunu belirterek; “Burayı tanımak için mutlaka gezmek, görmek lazım. Müthiş çalışmalar yapılmış. İnsanların doğal, tarihi, manevi ve kültürel bir ortamda vakitlerini en güzel biçimde değerlendirmesi için bir çok imkan sunulmuş. Böylesine güzel hizmetleri bir vakfın üstlenmesi ise hepsine ayrı bir değer katıyor. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz” dedi.

SGK Konya İl Müdürü Cem Dinç de çalışma temposunun arasında güzel bir mola verdiklerini ve Darende’yi tanımaktan büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.

SGK Malatya İl Müdürü Mustafa Yılmaz ise Darende’nin ildeki en gözde yerlerin başında geldiğini dile getirerek; “Misafirlerimize buraları tanıtmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Çok güzel çalışmalar var, ortam insanı oldukça etkiliyor” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: