Öğretmenlere konser

Öğretmenlere konser

Öğretmenlere konser
Eğitim 25.11.2008 09:53:00 2528 0

Darende’de 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertiplenen organizasyonla ilçede görev yapan öğretmenler meslektaşlarına konser verildi.

Darende Öğretmenevi’nde düzenlenen gecede konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak, öğretmenlerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğine vurgu yaparak şu şekilde konuştu:

“Siz kutsal mesleğin sahiplerine neler yapsak azdır. Bu konser bir başlangıç olsun, bundan sonraki yıllarda daha güzel aktiviteler yapalım. Senede bir günde olsa bir arada beraberlik içinde olmak aynı dertleri paylaşmak güzel şeydir. Bize bu önemli günü bağışlayanları kutluyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan aslında bir öğretmen olan Belediye Başkanımız Memduh Önal’a teşekkür ediyoruz. Eğitime yaptığı yardımlar ve desteklerden ötürü müteşekkiriz. Kaymakamımızın eğitime olan ilgisi olağanüstüdür, bunlar bizi mutlu etmektedir” dedi.

Balaban ve Aşağıulupınar Beldelerinde ki ilköğretim okullarında öğretmenlik yapan Ahmet Emerce, Ferhat Çoğan ve Mustafa Kurt tarafından verilen Türk Halk Müziği konseri büyük beğeni topladı. Birbirinden güzel, hem çalıp hem de söyledikleri parçalarla neşeli bir ortam oluşturan sanatçı öğretmenler meslektaşlarına unutulmaz bir gece yaşattılar.


Anahtar Kelimeler: