Reşat Tektaş vefaat etti

Reşat Tektaş vefaat etti

Reşat Tektaş vefaat etti
Vefatlar 11.07.2012 15:32:00 7625 0

Somuncu Baba Camii Müezzini Musa Tektaş ile Darende Haber Gazetesi yöneticisi Aslan Tektaş’ın amcasının oğlu Reşat Tektaş (50) geçirdiği kalp krizi sonucu İzmir’de vefat etti.

6 Temmuz Cuma günü halı saha futbol maçı sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Reşat Tektaş, ertesi gün ailesi ve sevenleri tarafından İzmir Ayrancılar Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.

Aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Genel Mali Sekreteri Esat Tektaş’ın kardeşi olan Reşat Tektaş’ın cenazesine Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da katılarak taziyelerini bildirdi.

Defin işlemlerinin ardından aileye başsağlığında bulunan Ahmet Gündoğdu, Reşat Tektaş’ın beklenmeyen ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Gündoğdu, “Ölümler her ne kadar kalplerimizi hüzünlendirip gözlerimizi yaşartsa da bizim için sevgiliye kavuşmak demektir. Allah Reşat Tektaş kardeşimize rahmetiyle muamelede bulunsun ve cennetine koysun; geride kalanlara ise sabr-ı cemil nasip etsin” diye konuştu.

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV İzmir Müdürü olarak görev yapan Tektaş evli ve 2 çocuk babası idi.

 

Mehmet Tektaş`ın yeğeni, Ensar, Musa, Muzaffer, Aslan ve Yusuf Tektaş ile Suna Avcı ve Ayfer Aktaş`ın amcasının oğlu, Kürşat, Kerim ve Özlem Tektaş`ın amcası, merhum Ahmet Tektaş ile Nezaket Tektaş`ın oğlu, merhum Şakir Tektaş ile Esat Tektaş`ın kardeşi, Kasım, İrfan, Serpil, Sibel ve Mustafa Tektaş`ın ağabeyi, Alper ve Erkam Tektaş`ın babası, Müberra Tektaş`ın eşi olan Reşat Tektaş`a Allah`tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.


Anahtar Kelimeler: