Kumtepe yeniden başkan seçildi

Kumtepe yeniden başkan seçildi

Kumtepe yeniden başkan seçildi
Gündem 30.06.2012 12:05:00 2950 0

Malatya 1. Amatör Kümede top koşturan Darendespor Kulübü olağan genel kurul toplantısını yaparak yönetimini belirledi. Tek liste ile girilen seçimde Fatih Kumtepe yeniden kulüp başkanlığına getirilerek güven tazeledi.

Darende Öğretmenevi’nde yapılan genel kurulda bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Aktaş, tanıtım için spor kulüplerinin ayrı bir önem taşıdığını bildirerek; “Spor kulüpleri dünyada şehirlerin temsilcisi konumuna gelmiştir. Şehirlerin marka ve tanıtım değerini artıran bir hüviyettedirler. Spor kulübümüz de Darende’yi tanıtmakta ve en iyi şekilde temsile gayret etmektedir. Gençlerimizin, çocuklarımızın sportif yetenekleri ve kabiliyetlerinin değerlendirilebilmesi açısından da önemli bir misyonu yürütmektedirler” dedi.

Darendespor’a düzenli gelir anlamında İçişleri Bakanlığı’nın proje desteği olduğunu kaydeden Aktaş; “Çok sayıda gencimiz, çok iyi şartlarda sportif aktivitelere katılıp eğitimler alacaklar. Onların kabiliyetleri ortaya çıkarak Darendespor da düzenli ve istikrarlı bir yapıya kavuşacaktır” diye konuştu.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da kaynaklar iyi kullanıldığında güzel başarılar elde edilebileceğini ve kendilerinin de imkanlar ölçüsünde destek sağlayabileceğini bildirdi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe, takımın tüm Darende’ye ait ortak bir değer olduğunu belirtti. Kumtepe; “Buradan elde edilecek başarıya hepimiz gururlanacağımız gibi başarısızlığa da hepimiz üzüntü duymalıyız. İlçemizdeki gençlerin en iyi şekilde yetişmesine hepimiz katkı sunmalıyız” dedi.

İçişleri Bakanlığı’nın destekleyeceği projeden dolayı Kaymakam Aktaş ve diğer yetkililere teşekkür eden Kumtepe, takıma finans anlamında yardımcı olanları da minnetle andıklarını vurguladı.

Genel Kurula, Malatyaspor Kulübü teknik direktörü Gürses Kılıç, as başkan Ali Özkan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Fatih Kumtepe başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu: Doğan Meydan, Duran Kubat, Ahmet Yılmaz, İhsan Karaağaç, Fevzi İnce, Mehmet Aytekin

 

DARENDESPOR`DAN TEŞEKKÜR

Kulüp başkanı Fatih Kumtepe yaptığı açıklamada kongrede sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliğini bir kez daha sergilendiğini kaydederek; “Bizleri onurlandıran sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Malatyaspor yöneticilerine, antrenörlerine, Malatya futbol federasyonu amatör spor kulüpleri federasyonu yetkililerine, katılımcı üyelerimize ve çok kıymetli basın mensuplarımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle şükranlarımızı sunarız” dedi.

Kumtepe’nin açıklaması şu şekilde:

“Kongrede yaptığı konuşmayla kulübümüzün yanında olduğunu açıklayarak destekleyeceğini bildiren sayın belediye başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yeni yönetimle birlikte Darende spor ve Darende gençliği için yeni bir dönem başlamış oldu. Mart ayı içerisinde ilçemizde bulunan kaymakamlık proje ofisinin katkıları ile hazırlamış olduğumuz ‘sporla sağlıklı gençliğe, umutla bakılan geleceğe’ adlı projemiz dernekler dairesi başkanlığınca desteklenmeye uygun bulunmuştur. Sağlanan bu destekle ilçe gençliğimiz ve dolayısıyla spor kulübümüze önemli bir katkı sağlanmış bulunmaktadır. Kabul edilen projemizin içeriğini ocak ayından itibaren açılacak Başta güreş olmak üzere futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi ve satranç ile ilgili kurslar ve bu kurslarla ilgili kulübümüze yapılacak olan malzeme desteği oluşturmaktadır.

Bu projeyle birlikte kulübümüz bünyesinde voleybol, basketbol,güreş şubeleri işlerlik kazanacak kurslar sonunda çeşitli spor dallarında il bazında turnuvalar düzenlenecektir.

Proje kapsamında açılacak olan sportif kursların eğitici ücretlerini ilçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü karşılayacaktır.

Projenin hazırlanmasındaki öncülüğü ve özel takibi ile onaylanmasındaki katkılarından dolayı sayın Kaymakamımız Mehmet Aktaş beye, proje ofisinde çalışan değerli personeline, projemizi destekleyen Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüze, ilçe Gençlik Spor Müdürlüğüne, Darende Kültür Sanat Derneğine teşekkürlerimizi sunarız. Memleketimize ve kulübümüze hayırlı olsun”

 


Anahtar Kelimeler: