Somuncu Baba´da dua etti

Somuncu Baba`da dua etti

Somuncu Baba´da dua etti
Gündem 19.06.2012 16:11:00 2437 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Darende`yi ziyaret etti.

Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili soruşturmanın yürütüldüğü Malatya Adliyesi`ne gelerek son durum hakkında bilgi aldıktan sonra dönüş yolunda Darende`ye uğrayan Destici, Somuncu Baba Külliyesini ziyaret etti. Destici, Somuncu Baba`daki ziyareti sırasında Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş`le de görüştü.

Ankara`ya hareketinden önce bir açıklama yapan Destici, fırsat buldukça Darende`yi ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. Destici; “Somuncu Baba en önemli manevi önderlerimizden bir tanesi. Anadolu’nun çeşitli yerlerinde hizmetten sonra en son Darende’ye yerleşmiş ve buranın manevi bir ruhla şekillenmesine vesile olmuştur. Onun neslinden gelen Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi`nin de büyük hizmetleri var bu vesile ile bu iki büyük manevi önderimizi rahmetle anıyorum. Darende’ye her geldiğimde yeni bir gelişme yenilik görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Destici ayrıca; "Ülkemizde terör belası hala devam etmektedir. Bu sonlanmadıkça ülkemiz insanı rahat etmeyecektir. Terör örgütü sözcülerinin istekleri asla ve asla temsil ettiklerini iddia ettikleri insanlarımızın isteklerini yansıtmamaktadır. Biz sadece kendi davamız adına değil milletimizin de içinin rahat etmesi için bu Helikopter Kazası`nın bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz" dedi.

Ziyarete, BBP Darende İlçe Başkanı Ali Gök, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir, Genel Başkan Yardımcıları ile bazı partililerde eşlik etti.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1584


Anahtar Kelimeler: