?Her canlıya hizmet? için

?Her canlıya hizmet? için

?Her canlıya hizmet? için
Gündem 6.06.2012 14:32:00 1847 0

Hulûsi Efendi Vakfı, daha çok insana yardım elini uzatabilmek amacıyla bu yıl 74 il ve ilçe merkezinde kermes organizasyonu (hayır çarşısı) programladı. Kermeslerin açılışlarına il ve ilçelerdeki üst düzey yöneticiler ile vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Yapılan açıklamada kermes faaliyetlerinin "Her canlıya hizmet" felsefesi ile hareket eden vakfın Hanımlar Kolu olan Şefkat Gülleri tarafından gerçekleştirilmekte olduğu bildirildi.

Bu yıl Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Bartın, Bolu, Bursa, Düzce, Erzurum, Elazığ, G. Antep, Hatay, İstanbul, İzmir, K. Maraş, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Zonguldak illeri başta olmak üzere bazı ilçelerde Mayıs ayından itibaren başlayan kermes çalışmalarının planlı bir şekilde yürütüldüğü kaydedildi.

Her kuruşu hayır hizmetlerine

Vakıf gönüllüsü bayanların el emeği göz nuru ile hazırladıkları eşyalar ile iş adamlarının ayni bağışlarıyla oluşan kermeslerden elde edilecek gelirin, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere harcanacağı belirtildi. Öğrenim hizmetlerinin yanı sıra kermes gelirlerinin, kimsesiz, dul ve yetimlerin yakacak, giyecek ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanmasına, sağlık kuruluşlarına tıbbi cihaz, tefrişat gibi konularda destek olunmasına,  yaşlı, yatalak ve maddî imkânı olmayanlara sağlık taraması ve ilaç için maddî yardımla birlikte sıcak yemek yardımı gibi toplumda sosyal amaçlı birçok hizmete harcandığı ifade edildi.

Kermeslerde, bay, bayan, çocuk hazır giyimi, ayakkabı, çeyiz, gıda, züccaciye, el sanatları, kırtasiye gibi birçok çeşit, güler yüzlü vakıf gönüllüleri tarafından hayra vesile olacak gönül dostlarına sunuluyor. 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1554


Anahtar Kelimeler: