İstedikleri yol yapılacak

İstedikleri yol yapılacak

İstedikleri yol yapılacak
Gündem 6.06.2012 14:02:00 1600 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, ilçeye bağlı Kurudere Köyü`nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Köy Muhtarı Cahit Karpuz, öğrencilerinin taşımalı sistemle komşu köye gittiğini ancak yolun çok bozuk olduğunu ve yapılmasını istedi.

Araç çamura saplandı

İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci ve bazı yetkililerle yapılması istenilen yolda incelemelerde bulunan Kaymakamın aracı yağmur nedeniyle çamur olan bir alanı geçemedi. Çamura saplanan araç bir süre ittirilerek çıkarılmaya çalışıldı ancak bundan sonuç alınamayınca yakındaki köyden yardım istendi. Bu arada tarlasından dönen bir vatandaş traktörüyle çamura saplanan aracı çekip çıkardı.

Araçlarını kurtaran vatandaşa teşekkür eden Kaymakam Mehmet Aktaş; "Hizmet etmeye geldik, hizmet aldık. Yolu açmaya geldik, yolu vatandaş açtı" dedi. Öğrencilerin hergün gidip geldiği yoldaki sıkıntıyı yerinde bizzat tespit ettiklerini belirten Kaymakam Aktaş, yatırım programına alarak yolu en kısa sürede yapacaklarını bildirdi.

 Haberin Fotoğrafları için tıklayın

 http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1550


Anahtar Kelimeler: