Çocukları motive eden yarışma

Çocukları motive eden yarışma

Çocukları motive eden yarışma
Eğitim 6.06.2012 13:55:00 3434 0

Darende?deki Özel Birgül İlköğretim Okulu öğrencilerin aileleri arasında kaynaşmayı artırmak için ?Veli Bilgi Yarışması? düzenledi.

İkişerli gruplar halinde 8 takımın mücadele ettiği yarışmada velilere 20 soru yöneltildi.

Genel kültür, müzik, spor ve güncel konulardan yöneltilen soruların bazıları velileri zorladı. Grupların verdiği doğru cevaplar öğrenciler tarafından alkışlanarak desteklendi.

Yarışmayı Şaban Yılmaz ve Ahmet Borçbitiren birinci, Çetin Kınalı ve Aziz Ayas ikinci,  Adem Özkan ve Mahmut Kul da üçüncü olarak bitirdi.

Çocukları motive eden yarışma

Yarışmada derece alanlara plaketlerini veren Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, öğrenciler kadar velilerin de kaynaşmasının önemli olduğunu söyledi. Kaymakam Aktaş; ?Hergün bir arada eğitim gören çocukların aileleri olarak böylesi bir etkinlikte bir araya gelmeniz, yarışmanız, bilgilerinizi paylaşmanız ve ölçmeniz güzel bir davranış. Bu yarışmanın çocuklarınızı da motive ettiğini düşünüyorum? dedi.

Okul Müdürü Zeliha Yıldız da bu yıl beşincisini düzenledikleri yarışmaya velilerin büyük ilgi gösterdiğini ve bundan memnuniyet duyduklarını belirterek; ?Okula, eğitime, çocuklarına değer veren velilerimiz burada kıyasıya yarışmıştır. Güzel bir birliktelik oluşmuştur? diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: