Miraç Kandilinde Kudüs ziyareti

Miraç Kandilinde Kudüs ziyareti

Miraç Kandilinde Kudüs ziyareti
Gündem 11.05.2012 15:16:00 4123 0

Hemşehrilerimiz Hulûsi, Ekrem ve Muhammed Gülseren kardeşlerin kurduğu A Grubu seyahat acentesi Üçbey Turizm, Türkiye’de ilk defa Ankara’dan kaldırılacak özel uçakla isteyenleri Miraç Kandilinde Kudüs’e götürecek.

Üçbey Turizm Genel Müdürü H.Hulûsi Gülseren, Üçbey Turizm`in; inanç ve kültür turizminde yurtiçi, yurtdışı seyahat organizasyonları ile uçak bileti, konaklama gibi tüm A sınıfı Seyahat Acente hizmetlerini Ankara Bakanlıklardaki adreslerinde sunduklarını belirtti.

Özel mekânlara özel bir gezi

Ankara merkezli, Ateşgül Turizm ve İnşaat Limited Şirketinin bünyesinde faaliyet gösteren TÜRSAB’a bağlı Üçbey Turizm acentelerinin 14-17 Haziran 2012 günleri arasında Miraç Kandilini 3 gece 4 gündüz sürecek muhteşem bir gezi ile Kudüs’te geçirmek isteyenler için özel bir paket tur hazırladıklarını bildiren Gülseren, “Kudüs’ün mukaddes topraklarında özel bir gezi Miraç kandilini geçirmek isteyenleri ağırlayacağız. Türkiye’de ilk defa Ankara’dan kalkacak özel bir uçakla Miraç Kandilinde Peygamber Efendimiz(sav)`in İsra ve Miraç hadiselerini yaşadıkları mekanların yanı sıra Cuma namazını İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa kılmayı planlıyoruz. 8 ulul azim peygamber kabrini de ziyaret edeceğimiz Kudüs’te tüm hemşeri ve müşterilerimiz için herşeyi özel olan bir paket tur hazırladık” dedi.

 Tecrübeli firmalarla çalışıyorlar

Hulûsi Gülseren Ayrıca; “Üçbey Turizm olarak Diyanet’ten sonra en büyük özel Hac-Umre organizasyonunu yapan 20 yıl tecrübeli İkram Turizm ile tatil bölgelerinde 27 yıllık bir marka olan Anı Tur’un Ankara yetkili satış ofisleri olarak hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm Turizm ve Seyahat organizasyonlarını özel gruplarla düzenleyebilecek alt yapıya sahibiz. Ankara’daki tüm hemşehrilerimizi Atatürk Bulvarı No:119 Kat:3 bakanlıklardaki ofisimize hem yerimizi görmeye hem de çay ikram etmek için davet ediyoruz” diye konuştu. Tel: (0312) 4258844


Anahtar Kelimeler: