Başbakan da tebrik etti

Başbakan da tebrik etti

Başbakan da tebrik etti
Gündem 11.05.2012 15:03:00 2740 0

Geçtiğimiz günlerde Estonya’da yapılan 14. Wushu Avrupa Şampiyonasında Darendeli minik sporcu İlayda Emen, Avrupa ikincisi oldu. Başbakan Erdoğan minik İlayda’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Darende’nin Hacılar Sıragoz Mahallesinden Hüseyin Emen’in torunu ve Sivas’ta ikamet eden Murat Emen’in kızı olan milli sporcu İlayda Emen, Avrupa ikincisi olduğu yarışmada bayrağımızı göndere çektirerek ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

Hedefi dünya şampiyonluğu

Baba Murat Emen kızıyla gurur duyduğunu belirterek; “Kızımın hedefi inşallah Macau’da yapılacak yarışmalarda dünya şampiyonu olmaktır” dedi.

Şampiyonadaki başarısı ile milletimiz ve ailesini gururlandıran İlayda’nın aynı zamanda antrenörü olan Murat Emen çocukların sportif etkinliklere yönlendirilmesi gerektiğini belirterek, her aileye başarılı bir çocuk vermesini yüce Allah’tan temenni ettiğini söyledi.

3 Nisan 2012 günü yapılan AK Parti grup toplantısında yurtdışında derece elde eden sporcuları kabul eden Başbakan Erdoğan, İlayda ve diğerleriyle yakından ilgilenerek başarılarının devamını diledi. Başbakan İlayda ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Anahtar Kelimeler: