Önemli hizmetler kazandırdı

Önemli hizmetler kazandırdı

Önemli hizmetler kazandırdı
Sağlık 11.05.2012 15:02:00 9643 0

Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Gülseren, yaş haddinden emekliye ayrıldı.

Bölge halkına sağlık alanında büyük hizmetler sunan hastanenin gelişimine katkılar sunan Başhekim Gülseren, Kaymakam Mehmet Aktaş tarafından gösterdiği üstün performans ve başarılarından dolayı teşekkür plaketi verilerek uğurlandı.

Örnek bir yönetici idi

Gülseren ve ilçenin üst düzey sağlık yöneticilerini makamında kabul eden Kaymakam Aktaş; "Başhekimimiz hastanenin fizikî ve sağlık alt yapısı, modern tıbbi cihazların kazandırılması, doktor ve personel yönünden en iyi imkânlara ulaşması için büyük fedakârlıklar göstermiştir. Disiplini, titizliği ile örnek bir yönetici profili sergilemiştir. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz" dedi.

Adına yakışır hizmet

Dr. Metin Gülseren de, "İlçemde çalışmanın, hemşehrilerim başta olmak üzere insanlara hizmet etmenin, hastanemizin en üst düzeyde çalışması ve gerek eleman gerek teçhizat bakımından hiçbir eksiği kalmadan her türlü imkânı hastalarımıza sağlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Hastanemiz adına yakışır nitelikte insanlarımıza hizmet vermektedir" diye konuştu.

Başhekimliğe vekâleten atanan Darende Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Serdar Deveci de Metin Gülseren’in sunduğu hizmetlerle ilçenin yanı sıra hastane için bir şans olduğunu bildirdi.


Anahtar Kelimeler: