Birinciye bilgisayar hediye edildi

Birinciye bilgisayar hediye edildi

Birinciye bilgisayar hediye edildi
Eğitim 11.05.2012 15:00:00 3309 0

Özel Birgül Dershanesi, lise ve ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘seviye belirleme sınavında’ başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdi. Dershane tarafından 11. sınıflar arasında en fazla neti yapan Merve Boyraz’a diz üstü bilgisayar, 7. sınıflar arasında başarılı olan Ayşenur Şahin’e ise notebook hediye edildi.

Özel Birgül Okulları salonunda yapılan törende dershanenin düzenlediği seviye belirleme sınavında başarı gösteren öğrencilere ödül, okul müdürlerine de plaket verildi.

Sınava 3 bin öğrenci katıldı

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Birgül Dershanesi Müdürü Mustafa Erduman, düzenledikleri seviye belirleme sınavına ilköğretim ve lise düzeyinde eğitim gören bütün sınıflardan toplam 3 bin öğrencinin katıldığı ve sınava ilçeden büyük ilgi gösterildiğini söyledi.

Mustafa Erduman; “Darende için yaptığımız eğitim hizmeti süreklidir ve devamı gelecektir. Darende’nin eğitim kalitesinin daha ileri seviyelere ulaşması en büyük hedefimizdir. Geçtiğimiz yıl Darende’den 110 öğrencimizin çeşitli üniversitelere yerleşmesine yardımcı olduk, başarıya olan katkımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Özel okul Darende’nin avantajı

Belediye Başkanı İsa Özkan ise ülkemizin gelişebilmesi için temel kaynağın eğitim olduğunu belirtti. Başkan Özkan; “Eğitim olmadan hiçbir alanda ilerleme kaydedilemez. Darende’mizde güzel imkânlara sahip özel okulun bulunması büyük bir avantajdır. Bu hizmeti sağlayanlara canı gönülden müteşekkiriz. Eğitimin gelişmesi için taşın altına elini koyan herkesin biz de destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra sıra ile başarı gösteren öğrenciler ve okul müdürleri sahneye davet edilerek ödüllendirildi. Törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler: