Balabanlılar teşekkür etti

Balabanlılar teşekkür etti

Balabanlılar teşekkür etti
Gündem 11.05.2012 14:39:00 3776 0

Çüngüşlü Güldoğan’lardan Balaban’a ziyaret

Balaban içmecelerinde belediye tarafından yıktırılan eski yapının yerine babası Doğan Güldoğan adına yeni taş bir çeşme yaptıran işadamı Cüneyt Güldoğan, tesis ve çevresini ziyaret etti. Çeşmenin yapılmasından sonra ilk defa ziyaret etme fırsatını bulduğunu belirten Güldoğan “Burada güzel çalışmalar yapılıyor, hizmet edeni desteklemeli” dedi.

Bursa’da ticaret yapan Çüngüşlü işadamı Cüneyt Güldoğan, eşi Aslıhan ve kardeşi Menekşe Güldoğan ile babası adına yaptırdıkları çeşme ile içmecelerini inceleyerek tesis hakkında bilgi aldı. Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer’in talebi üzerine çeşmeyi yaptırdıklarını hatırlatan Güldoğan; “Darende’ye gönül bağımız var, burayı çok seviyoruz. Güzel hizmetler üreten, topluma yararlı çalışmalar yapanların yanında ve destekçisiyiz” diye konuştu.

Çeşmenin tesise ayrı bir güzellik kattığını ifade eden Güldoğan ayrıca Darende’ye fayda sağlayacak her türlü hizmete hazır olduğunu bildirdi.

Beldedeki vatandaşlarla da görüşen Cüneyt Güldoğan, yapılan çalışmalarla ilgili halkın bilgisine başvurdu. Balabanlılar çeşmenin içmeceye yakıştığını ve güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, Güldoğan ailesine teşekkür etti.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1449


Anahtar Kelimeler: