Tanıtım günleri başlıyor

Tanıtım günleri başlıyor

Tanıtım günleri başlıyor
Kültür-Sanat 5.04.2012 12:25:00 7132 0

Malatya Valiliğinin organizesi ile 18-22 Nisan 2012 günleri arasında Başkent Ankara’da düzenlenecek ‘Malatya Tanıtım Günleri’ etkinliğine Darende’de de katılacak. Kaymakamlık ve Hulûsi Efendi Vakfı’nın stant açacağı etkinlikte fuarı ziyaret edenlere Darende’yi tanıtmak için hazırlık çalışmalarına başlandı.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, başkentte geçtiğimiz yıl ilki yapılan tanıtım organizasyonu ile binlerce Ankaralıya ulaşıldığını bildirdi.

 

Daha geniş kitlelere tanıtım

Fuara gelen Malatyalıların yanı sıra ülkemizin farklı illerinden binlerce konuğun stantları gezerek ilçemizi tanıma imkanı bulduğunu kaydeden Aktaş; “Etkinlik kapsamında Malatya’nın tüm değerleri, tüm renkleri, kültürü mümkün olduğunca tanıtılmaya, yansıtılmaya çalışılıyor. Sahip olduğu inanç, kültür, doğa ve sportif aktivite alternatiflerinin bir arada olduğu Darende’mizi en güzel biçimde daha geniş kitlelere tanıtmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

Özlem giderenler oluyor

Ankara’daki Darendeliler başta olmak üzere ilçemize gönül veren ve seven herkesin stantlara gelmesini beklediklerini belirten Mehmet Aktaş, “Geçtiğimiz yılki tanıtım organizasyonunda Malatya’da ve Darende’de görev yapan kamu görevlileri stantlarımızı ziyaret ederek yıllar sonra kısmi de olsa özlem gidermiştir. İlçemize turist olarak gelip gezen konuklar Darende’yi çok beğendiklerini ve yeniden gelmek istediklerini söylemişlerdir” diye konuştu.

Kaymakam Aktaş, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Malatya tanıtım günleri etkinliğine herkesi davet etti.


Anahtar Kelimeler: