Su pompalarından hırsızlık

Su pompalarından hırsızlık

Su pompalarından hırsızlık
5.04.2012 12:06:00 8422 0

Yenice Beldesi ve Yavuzlar Köyü ile Balaban Beldesindeki bazı tarla ve bahçelerin sulamasında kullanılan trafoların elektrik kabloları ile bazı malzemeleri çalındı.

Alınan bilgiye göre, Karşıyaka Köyü sınırları içerisinde bulunan, Yenice Belediyesi ile Yavuzlar Köyüne ait iki su deposunun kapısının kilidini kırarak içeri giren kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler, depolardaki 8 trafodan krom kablo ve teçhizatı çaldı.

Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel, yaptığı açıklamada, beldeleri ve Yavuzlar Köyünün 10 bin dönüm arazisini sulayan motopompun, kablo ve bazı elektrik malzemelerinin çalındığını belirtti.

Daha önce de benzer vakaların yaşandığını ifade eden Yücel, taşınabilecek bazı malzemeleri depoda bırakmadıklarını kaydederek, depoya giren zanlıların ne buldularsa çaldıklarını dile getirdi.

Olaydan kısa bir süre sonra ise Balaban Belediyesine ait su pompasının bulunduğu deponun kapı kilidi kırılarak içeri giren kimliği meçhul kişi ya da kişilerin su pompalarından panolara giden 15 metre uzunluğundaki bağlantı kablosunu çaldığı belirlendi. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.


Anahtar Kelimeler: