Köylüler ekibi unutmadı

Köylüler ekibi unutmadı

Köylüler ekibi unutmadı
5.04.2012 11:58:00 8118 0

Darende-Elbistan karayolu içerisinden geçen ilçemize bağlı Yeniköy Muhtarı Mehmet Baş, kış mevsimi boyunca yollarının açılması için ağır şartlar altında çalışan Karayolları ekibine yemekli davetle teşekkür etti.

Karayolları Mersin Bölge Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Elbistan Şefi Hüseyin Özdemir’le çok sayıda çalışanın katıldığı yemek davetinde bulunan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş da yolu sürekli açık tutmak için çaba sarfeden ekibi kutladı.

 

Özveri ve fedakarlı çalışma

Kaymakam Aktaş; “Kahramanmaraş ve Elbistan’ı Darende’ye bağlayan yolda kış mevsimi boyunca karayolları ekipleri karla mücadelede önemli çalışmalar yaptı. Ciddi özveri ve fedakarlık sonucu bu yolumuz trafiğe açık durumdadır. Yolun açık tutulmasında emeği geçen Karayolları Elbistan Şefimiz ve çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yer yer 3 metreyi bulan kar kütlelerini temizleyerek yolu açık tutan ekibin gece gündüz demeden fedakarca çalıştığını kaydeden Yeniköy Muhtarı Mehmet Baş, vatandaşların mağduriyet yaşamadığını ve tipi nedeniyle kapanmalar olduğunda ise ekibin süratle kurtarma çalışması yaptığını belirtti.

Köydeki davete Yeniköylü olan İşkur Malatya İl Müdürü Durmuş Doğan’ın yanı sıra TÜİK Malatya Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dizman, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özkan Kurum ile Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir de katıldı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1274


Anahtar Kelimeler: