Nadir Özata´dan yeni bir hizmet

Nadir Özata`dan yeni bir hizmet

Nadir Özata´dan yeni bir hizmet
Hemşehriler 5.04.2012 11:48:00 3359 0

Adana’nın önemli ticaret merkezlerinden biri olan ATİKOP sitesinin kurucularından olan hemşehrimiz Nadir Özata’nın ERGİMA adlı toptan marketi görkemli bir törenle açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Nadir Özata, geçmişin tecrübesi ile günümüz koşullarının gerektirdiği yeniliği birleştirerek, toptan market, endüstriyel tüketiciler ve hane halkının aynı yerden aynı rahatlıkta alışveriş yapabilmesine olanak sağlayacağı tüm ihtiyaçlara cevap verebilmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

2 bin 500 çeşit, A’dan Z’ye herşey

Ulusal ve uluslararası firmaların perakende gıda pazarına girmelerinin alışılagelen ticari yaşantıda pek çok değişikliğe neden olduğunu kaydeden Özata; “Geç kalsak da, günün şartlarına uymamız gerektiğini düşünerek bin 400 metrekarelik bir alanda iki bin 500 çeşidimizle, ucuz, kaliteli ürünleri halkımıza sunduğumuz Ergima’yı hizmete açıyoruz. Gıda ve temizlik ürünlerinde A’dan Z’ye her şeyi bulabileceğiniz işletmemizde dondurulmuş ürün ve şarküteri grubunu da yelpazemize ekledik” dedi.

 

İstihdam sağlayanlara teşekkür

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da; “Üç kişiyi istihdam eden işletmelere minnettarlığımızı belirtirken, böylesine yüzlerce insanı istihdam eden sizlere daha da müteşekkiriz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Adana’da istihdam sağlayan bir iş yerinin açılışını yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Vali Coş ise, “İlimize ve bölgemize güzel hizmetler vereceğine inandığımız böyle güzel işyerlerini açmak bizleri son derece mutlu etmektedir” diye konuştu.

Görkemli açılışa, Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, ATO Başkanı Ali Gizer, ADASO Başkanı Sadi Sürenkök, ATB Başkanı Muammer Çalışkan ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1255


Anahtar Kelimeler: