Ceyhan´a Darendeli Başkan

Ceyhan`a Darendeli Başkan

Ceyhan´a Darendeli Başkan
Hemşehriler 5.04.2012 11:46:00 3181 0

AK Parti Ceyhan ilçe teşkilatının 4. Olağan Kongresinde, hemşehrimiz Süleyman Ulu başkan seçildi.

Uzun yıllardır Ceyhan’da ticaret yapan ve dayanıklı tüketim malzemeleri satan Haki Ulu’nun oğlu olan Süleyman Ulu, tek listeyle girilen kongrede Ceyhan’ın AK Parti İlçe Başkanı oldu.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Danışmanı, MKYK Üyesi ve Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı ile Belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

Başbakanın izinden gidecek

Göreve başlamasının ardından parti binasında tebrikleri kabul eden Ulu, Başbakan Erdoğan`ın da ifade ettiği gibi "Bizler milletin efendisi değil hizmetkarıyız" düşüncesinde olduklarını söyledi.

Ceyhan’ın her şeyin en iyisine layık olduğunu kaydeden Süleyman Ulu; "Önümüzdeki süreçte inşallah muhabbetimizi daha da arttıracağız ve safları sıklaştıracağız. Güzel Ceyhan’ımıza çok hizmetler, eserler kazandıracağımıza ve hep birlikte ilçemizi en ileri seviyeye getireceğimize inancımız tamdır. Allah yar ve yardımcımız olsun, yolumuz ve bahtımız açık olsun" dedi.


Anahtar Kelimeler: