Kimsenin olmaması büyük şans

Kimsenin olmaması büyük şans

Kimsenin olmaması büyük şans
Gündem 5.03.2012 19:24:00 1642 0

Ayvalı Beldesine ait freni boşalan servis midibüsü Darende’de bir işyerine çarparak durabildi. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

Ayvalı Beldesinden dershaneye giden öğrencileri ilçeye getiren 44 EY 531 plakalı midibüs yolcularını indirdikten sonra dönüşe geçti. 25 Şubat 2012 günü meydana gelen olayda sürücü Mehmet Mustafa Budak (52) trafik ışıklarında freninin tutmadığını anlayınca önündeki araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan ve refüje çarptıktan sonra durmayan midibüs kavşaktaki trafik ışık direğini parçalayarak şehirlerarası otobüs yazıhanelerinin yanındaki bir işyerine girdi.

Kimse olmaması büyük şans

Kazanın sabah saatlerinde olması nedeniyle çok fazla kimse bulunmayan alanda şans eseri kimse yaralanmadı. Kazanın öğrenciler indikten sonra meydana gelmesi de çevredeki vatandaşlarca büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Midibüsün çarpmasıyla işyerinin kapı, pencere ve çatısı ile araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. Kaza yerine gelen Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir olay hakkında bilgi aldı.

Kaza yapan araç olay yerinden çekildikten sonra etrafta temizlik çalışması yapıldı.


Anahtar Kelimeler: