Ali Kolat kaza geçirdi

Ali Kolat kaza geçirdi

Ali Kolat kaza geçirdi
Gündem 5.03.2012 17:45:00 2422 0

Sivas`ta geçirdiği trafik kazasında yaralanan hemşehrimiz Sivas Valisi Ali Kolat ve eşi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Kayseri`de katıldığı Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) toplantısından dönerken Taşlıdere mevkiinde geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`nden taburcu oldu. Kazada yaralanan koruma Aydın Demir ve şoför Mehmet Nadir Acar`ın hastanedeki tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Vali Kolat, hastanede yaptığı açıklamada, kendisinin, eşinin, korumanın ve şoförün hayati tehlike arz edecek durumu olmadığını söyledi.

Kolat, "Hanımefendi başında hafif bir ağrı hissediyor, burnunda muhtemelen kırık var. Korumamızın da sağ kolunda kırık var. Onun dışında bende Allah`a şükür hiçbir şey yok. Hanımefendi gözlem amaçlı bir gece müşahede altına alındı. Geceyi hastanede geçirdik, ben de refakat ettim. Bundan sonra hanımefendiye gerekli takipler evde yapılacak. Allah`a şükür korkulacak bir durum olmadı" dedi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1112


Anahtar Kelimeler: