Sebze pazarında süper değişim

Sebze pazarında süper değişim

Sebze pazarında süper değişim
Gündem 7.02.2012 10:46:00 2117 0

Darende Belediyesi sebze pazarına ahşaptan tezgahlar yaptırarak esnafların belli bir düzen içerisinde ürünleri satmasını sağladı.

Belediye Başkanı İsa Özkan, Pazar yerindeki bazı esnafların ürünleri yerlerde, uygun olmayan şartlarda satması üzerine harekete geçerek 40 adet tezgah yaptırarak sistemli bir şekilde yerleştirdiklerini söyledi.

Başkan Özkan; “Esnafların sergiledikleri ürünleri vatandaşların düzenli bir biçimde bulmalarını sağlamak amacıyla standart tezgahlar yaptırdık. Cuzi kiralarla esnaflarımıza teslim ettiğimiz yeni tezgahlar sebze pazarına bir düzen getirdi. Ürünler bundan sonra uygun olmayan şekilde yerlere açılan bezlerin üzerinde satılmayacak. Alanda satanda gönül rahatlılığıyla alış verişini yapacak. Belediyemizin bünyesinde yaptırdığımız tezgahlar, esnaflarımız arasında da büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır” dedi.

Pazar yerine uygun aralıklarla yerleştirilen tezgahların arasında vatandaşların rahat bir biçimde yürümesi için uygun boşluklar bırakıldığını da bildiren Özkan, uygulamanın herkesi memnun etmesini beklediklerini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: