Partilerin görüşlerini dinledi

Partilerin görüşlerini dinledi

Partilerin görüşlerini dinledi
Gündem 7.02.2012 10:30:00 1586 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin ilçedeki temsilcilerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken’le iktidar ve muhalefet partilerinin başkanlarını ziyaret ederek bir süre görüştü.

Darende AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Koray Nugu ile partilerde hazır bulunan, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle görüşen Kaymakam Aktaş, yeni yılı da kutlayarak 2012’nin herkese hayırlar getirmesini temenni etti.

Kanaat ve düşünceler önemseniyor

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Aktaş “2011 yılına dair eksiklikler, yapılması gereken icraatlar, projeler, çalışmalar yarım kalan işlerimiz, 2012’ye dair planlarımız var. Siyasi partilerin kanaat ve düşüncelerini önemsiyoruz. Neticede bu toplumda yaşayan belli bir düzeyde temsil eden bir topluluk var, bir değerlendirme ziyaretinde bulunduk. Çalışma ve görüşlerimizi paylaştık, fikir alış verişi yaptık. Nezaketen bunları paylaşmaktan memnuniyet duydum” diye konuştu.

Siyasi partilerden sadece MHP’den ziyarete ilişkin basına bilgi verildiğinden burada görüntü alındı. MHP’yi ziyaret sırasında partililer Kaymakam Aktaş’a gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: