Türkiye´nin en büyük Beko Home

Türkiye`nin en büyük Beko Home

Türkiye´nin en büyük Beko Home
Gündem 7.02.2012 10:12:00 2711 0

Türkiye’nin en büyük Beko home İlhanların

BAKAN ÇAĞLAYAN’DAN İLHANLARA ÖVGÜ

Mersin’de ticaret yapan Darendeli hemşehrilerimiz İlhan kardeşler, Türkiye’nin en büyük Beko home konseptini hizmete açtı. Açılışa katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İlhanları başarılarından dolayı kutlayarak, esnaflıkta ismini gururla duyuran Darendelilerin ticarette öncü insanlar olduğunu söyledi.

Döviz ve gıda distribütörlüğü gibi ticari faaliyetlerde de bulunan İlhanlar Grubun 7 Ocak 2012 günü açılışı yapılan mağazasında özellikle LCD, ankastre ve bilgisayar ürünlerinde zengin model seçenekleri yanında modüler mutfak çeşitleri de tüketicilerin beğenisine sunulmaya başlandı.

Açılışta bir konuşma yapan İlhanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlhan, Mersin’e yakışır modern, geniş bir ürün yelpazesi bulunan BEKO Home Konsept mağazasını kente kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını bildirdi.

Türkiye’nin en büyüğü

Dünyanın global bir köy olmaya başlamasıyla ve teknolojinin insan hayatına yoğun bir şekilde girmesiyle, müşteri ihtiyaçları ve beklentilerin de hızla değiştiğini kaydeden Mehmet İlhan; “Müşteri aynı ürünü her yerden tedarik edebilir ancak, müşteri odaklı hizmet anlayışını ve hizmet kalitesini, huzurlu, ferah bir alışverişi temin eden tedarikçiler rekabette her zaman kazanan taraf olacaktır. Bu anlayış, 1991 yılında 4 çalışanımız ve 100 metrekarelik mağazamızla başladığımız ticari faaliyetlerimize bugün 2 bin 600 metrekarelik Türkiye’nin en büyük Beko home konsept mağazasını kazandırdık” dedi.

Bakan Çağlayan’ın yanı sıra, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, belediye başkanları, çok sayıda Darendeli ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından mağaza gezildi. Zafer Çağlayan günün anısına kendisine hediye edilen halıyı, bir vatandaşa verdi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1104

 


Anahtar Kelimeler: