Süleyman Şimşek güven tazeledi

Süleyman Şimşek güven tazeledi

Süleyman Şimşek güven tazeledi
Gündem 3.12.2011 09:27:00 2149 0

Darende AK Parti İlçe teşkilatının 4. Olağan Kongresinde bir konuşma yapan Milletvekili Öznur Çalık dünyadaki bütün ülkelerin, Türkiye’yi, milletimizi, Başbakan Erdoğan’ı ve AK Parti’yi tanıdığına dikkat çekerek; “Mazlumun yanında zulmün karşısında duruyoruz” dedi.

Esnaf Kefalet Salonunda 27 Kasım 2011 günü yapılan ve tek liste ile girilen seçimde Süleyman Şimşek başkanlığındaki yönetim güven tazeledi.

Kongrede konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, tarihle yüzleşerek devlet adına özür dileyip asimilasyon ve ret politikalarına, ‘hayır’ dediklerini kaydetti. Çalık; “Siyasetin üstündeki vesayeti kaldırarak tam demokrasiyi sağlamak için güçlü bir Türkiye fotoğrafı çekiyoruz” diye konuştu

Başbakan’ın Dersimle ilgili devlet adına özür dilediğini anımsatan Öznur Çalık konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Devlet hata yapabilir, hatadan dolayı gerekirse özür de dilemelidir. O dönemin tarihine, iyilerine sahip çıkıp da yaptığı hatalara sahip çıkmayan ana muhalefet partisi genel başkanına özür dilemek dünden itibaren düşer. Genel başkan onu bırakmış, diyor ki ‘ben başbakan olacağım’ diyor, ‘büyüyünce Recep Tayyip Erdoğan olacağım’ diyor, daha sen çok beklersin, daha senin çok ekmek yemen lazım, önce muhalefetin genel başkanı olmayı öğreneceksin”

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye ülkemizin ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Suriye’yle olan ilişkilerde Türkiye’nin politikasında bir değişiklik olmadığına vurgu yapan Öz; “Suriye halkı, devleti kendi halkına zulmediyor, kan akıtıyor. Böyle bir ortamda bizim Suriye’nin yanında olmak gibi bir durumumuz olamaz. Çünkü Suriye’yle hiçbir çıkar ilişkimiz yoktur” dedi.

Kongreye katılan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile İl Genel Meclis Üyesi Burhan Ayhan birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmacılar çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Süleyman Şimşek başkanlığındaki Yönetim Kuruluna, Erdal Delikurt, Necmi Akkuş, Gazi Karakaya, Hüsamettin Ateş, Veysel Karaman, Mehmet Bozkurt, Durdu Dizdar, Sevgi Sönmezler, Hasan Özkan, Nevin Çalık, Cafer Akay, Süleyman Özçelik, İbrahim Ölçer, Yalçın Kahraman, Süleyman Dokuyucu, İbrahim Aktunç, Fatih Ayhan, Necati Turgut ve Meral Kumtepe seçildiler.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=880

 


Anahtar Kelimeler: